Rumored Buzz on prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

İnsanların yaşam tarzı ve beklentileri değiştikçe, prefabrik ev modelleri de bu değişime ayak uyduruyor. Gelecek yıllarda, akıllı ev teknolojileriyle entegre edilmiş modellerin tercih edilmesi bekleniyor.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, present day yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Ayrıca, prefabrik evlerin inşaatı sırasında daha az atık oluşur ve bu da çevreye daha az zarar verir.

Yalıtım İşleri: Bina ile zemin betonu arasındaki su yalıtımı gibi her türlü yalıtım işlemi, ekstra koruma ve izolasyon sağlamak için müşteri tarafından yapılmalıdır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen prefabrik ev fiyatları sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu kırklareli prefabrik ev modelleri gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Modüler yapısı sayesinde istenildiği zaman genişletilebilen veya taşınabilen prefabrik evler, konforlu ve ekonomik bir yaşam alanı sunmaktadır.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını çanakkale prefabrik ve güvenliğini sağlar.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine prefabrik çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri prefabrik ev fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page